Summer is over

Grøn smoothiebowl

Processed with VSCO with f2 preset

Nu er sommerferien for alvor slut, jeg er kommet igennem introdag på mit nye praktiksted, og nu skal jeg bare lære afdelingens arbejdsgang bedre at kende.
Jeg har mange aftenvagter, hvilket gør det muligt for mig, at nyde min morgenmad herhjemme. Det er altså bare ikke det samme, at tage en smoothie med i en to-go kop tidligt om morgenen, selvom det nu også er meget lækkert 🙂

Jeg forsøgte mig den anden dag med Plantepushernes veganske udgave af frikadeller. De blev SÅ gode, og jeg glæder mig allerede til at have de sidste med i madpakken i aften. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg laver dem, og jeg kan kun anbefale dem til alle andre. De er lette at lave, så det kræver ingen hokus-pokus skills i køkkenet.

image

Opskrift på grøn smoothiebowl:
En frossen banan
To stængler selleri
En håndfuld frossen mango
To håndfulde frossen spinat
En tsk. chiafrø
To dl. vand
Alt blendes sammen.

Pynt på toppen:
Bipollen
Poppet amaranth
Friske myntheblade

image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer is over