Put your veggies in a bowl

Banan-is med peanutbutter og chokolade

image

De sidste par nætter har jeg haft nattevagter på børneafdelingen. Jeg har aldrig haft nattevagt før, så jeg var meget spændt på, om jeg kom levende igennem. Det gjorde jeg heldigvis, for det gik overraskende godt.

Da jeg kom hjem fra sygehuset imorges, var banan-is det jeg havde allermest lyst til, inden jeg gik i seng. Så jeg lavede en portion af min favorit version med peanutbutter og chokoladestykker. Det er utroligt, at frossen banan kan laves til den mest lækre, cremede is.

image

Opskrift på banan-is:

To frosne bananer
En spiseske peanutbutter
Et stykke mørk chokolade

1. Blend bananerne med lidt vand eller plantemælk indtil det har en cremet konsistens.
2. Tilføj peanutbutter og blend sammen.
3. Hak chokoladen og rør i isen.

Velbekomme!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put your veggies in a bowl