Put your veggies in a bowl

Madanbefaling #2

image

Til aften har jeg spist på Souls på Østerbro. Jeg havde virkelig glædet mig til at spise der, for jeg har hørt så godt om stedet. Derfor havde jeg lidt høje forventninger, men jeg må sige, at jeg synes, at stedet levede op til dem.

Der er sådan en hyggelig atmosfære hos Souls. Vi sad udenfor i sensommervarmen, under hyggelig lyskæde-belysning.
Souls serverer plantebaseret mad, og det var så svært at vælge blandt retterne i deres menukort. Jeg må nok hellere tage derind af nogle flere omgange, så jeg kan smage det hele.

Jeg købte en lækker Sweet potato salat med f.eks. quinoa, edemamebønner, spinat og den lækreste dressing. Den skal jeg helt klart forsøge at lave i mit eget køkken snart.

image

The souls philosophy:
“At Souls, we want to put the soul back into food by offering locally sourced food of the highest quality for people that are conscious of not only what they put into their body, but of the footprint it leaves in order to reach their plate.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put your veggies in a bowl