Slow juicing

3 opskrifter til to-do listen #2

Skærmbillede 2016-09-14 13.16.25
Billede venligt lånt at Neohippie.

Jeg havde en periode, hvor jeg var god til at bage mine egne boller, men det er jeg ligesom kommet lidt fra igen. Neohippies grundopskrift på nemme boller lyder så simpel, og kan varieres med forskellige typer grøntsager, nødder, kerner osv. Og så er det jo tilmed meget billigere selv at bage sit eget brød. Og det er jeg som SU-modtager jo selvfølgelig helt vild med.
Når jeg kommer hjem fra Köln, som jeg rejser til imorgen, så må jeg hellere få gang i bageriet herhjemme og prøve denne opskrift af.

IMG_0638_zpsiuhpj9u8
Billede venligt lånt af Anna-mad.

Jeg knuselsker søde kartofler, og jeg spiser dem ugentligt på den ene eller anden måde herhjemme.
Jeg faldt over Annas opskrift på fyldte mexicanske søde kartofler. Jeg er jo som sagt vild med søde kartofler og også med mexicansk mad, så det her lyder som en vildt lækker kombination.
Anna bruger græsk yoghurt og revet ost i opskriften, men da jeg jo ikke indtager mælkeprodukter, vil jeg erstatte det med nogle mælkefrie produkter. Jeg vil erstatte osten med f.eks. pizzaost fra Violife og den græske yoghurt med Alpros neutrale soya yoghurt.

WP_20150107_003-1024x576
Billede venligt lånt af Veggiemad

Jeg har opdaget veggeletten. Altså den veganske omelet. Jeg har endnu ikke selv forsøgt mig med at lave den. Jeg har indkøbt kikærtemel. Så langt så godt.
På Veggiemads blog findes en fin opskrift på veggelet. Når jeg lige om lidt står op efter en nattevagt på børneafdelingen, så vil jeg gå ud i mit køkken, røre ingredienserne sammen og stege mig en veggelet.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow juicing