3 opskrifter til to-do listen #2

Mine næste køb

PicMonkey Image3

1. Rømer Hørfrøolie
Jeg tager dagligt et olieshot sammen med mine vitaminpiller. Jeg har i lang tid drukket en fiskeolie fra Lysil, da min skønhedsguru fra Beautyspace anbefaler den. Men når nu jeg har tømt flasken, vil jeg gerne skifte til en vegetabilsk måde at få mit daglige omega-3 tilskud på.
Vores kroppe er ikke i stand til selv at producere omega-3, så derfor skal vi have det igennem kosten. Udover mit daglige olieshot, får jeg også omega-3 fra f.eks. hørfrø, valnødder og mayonnaise.

2. Karmameju balancing face moisturiser 03
Jeg løber snart tør for ansigtscreme. Da jeg var i London i sommers, købte jeg en ansigtscreme fra Sukin. Den har jeg været meget glad for. Den er 100% vegansk og er spækket med gode ingredienser som f.eks. chlorella, spirulina og sheabutter.
Når den snart er tom, så skal ansigstcremen fra Karmameju have en plads på min badeværelseshylde.

3. Urtekram tandpasta 
Nu er det tid til at gå fra den Colgate, som jeg putter i min mund hver eneste dag. Den er fyldt med kemi og parabener, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende.
Nu vil jeg være lidt mere bevidst, når jeg køber tandpasta. Jeg ender nok med at prøve lidt forskellige af, før jeg finder en jeg bryder mig om. Jeg vil starte med at prøve denne fra Urtekram med mint og grøn te.
Har I nogle tandpastaer I kan anbefale?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 opskrifter til to-do listen #2