Tirsdagsboller

Grøn quinoasalat

IMG_7675

I dag siger min hjerne mandag, selvom kalenderen siger torsdag. Mit vækkeur ringede nemlig imorges klokken 5 efter en uges fri. Jeg er godt nok træt nu, og jeg glæder mig til at komme tidligt i seng i aften.
Jeg har været på Hospice i dag, hvor jeg var i 5 måneders praktik inden sommer. Jeg har fået lov til at komme på besøg i et par dage i forbindelse med min bachelor, som jeg begynder på at skrive lige om lidt. Jeg havde glædet mig som et lille barn til at komme tilbage, og det var SÅ dejligt at se “mine kollegaer” igen og give dem et kæmpe kram. Jeg kalder dem kollegaer, fordi at jeg simpelthen blev så glad for at være der, at jeg følte mig som en af dem. Jeg drømmer om at blive hospicesygeplejerske en dag, og forhåbentlig kommer jeg tilbage på mit hospice, når jeg har fået nok erfaring fra det basale sygehusniveau.

IMG_7676

Opskrift på grøn quinoasalat:
Spinatblade
Snittet spidskål
Quinoa
Edemamebønner
Forårsløg
Solsikkekerner
Bagt sweet potato
Blegselleri-cashewdressing – Det er samme opskrift som denne, men her har jeg blendet en stængel bladselleri med.

2 kommentarer

 • Lifestylebloggerne

  Lækkert indlæg. Ville det være okay jeg lånte billedet til et indlæg omkring 3 opskrifter jeg bare må prøve? Hvis jeg linker til din blog, og siger det kommer her fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • withlovefromK

   Det kan du tro at du må. Også med den anden opskrift ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsboller