Ting jeg gerne vil være bedre til i min hverdag

Hurtig, børnevenlig og vegansk aftensmad

IMG_7740Mandage er bare sådan en dag, hvor aftensmaden gerne må være hurtig og nem. Heldigt for mig at min mandag stod på en fridag. Derfor inviterede jeg min skønne veninde og hendes søde, søde datter på aftensmad, for at gøre det lettere for dem.

Jeg serverede pita brød med falafel og grøntsager. Det er godt nok længe siden, at jeg har spist det. Jeg er mere en madpandekage kind of girl. Men det er selvfølgelig godt med lidt variation i ny og næ.
Der blev disket op med mit mest farverige bestik, sugerør i glassene og fine sky-servietter. Løve-bamsen og katte-bamsen kom også med til bords.

IMG_7741

Fyld til pitabrød:
Nutana økologisk falafel
Agurk
Gulerod
Majs
Ærter
Cherrytomater
Forårsløg
Spinatblade
Guacamole – Avokado blendet med salt, peber og en sjat soya yoghurt natural.

2 kommentarer

 • Lifestylebloggerne

  Det må prøves, for hvor ser det lækkert ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • withlovefromK

   Det var også så lækkert og så simpelt. Jeg elsker “samle-selv-mad” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg gerne vil være bedre til i min hverdag