Links jeg ♡ #1

Min oktober

IMG_7861I dag viser kalenderen den første dag i oktober, og det er blevet efterårsvejr udenfor. Jeg har haft årets første vante-dag, da jeg tidligt imorges cyklede på arbejde i kulden.
Siden 1977 har det hvert år d. 1 oktober været international vegetardag. I den anledning har Dansk Vegetarforening inviteret alle til fejring af dagen på Nytorv i København. Måske du har brugt din første oktoberdag der?

Min oktober:

  • I næste uge afslutter jeg min praktik på børne- og ungeafdelingen.
  • Jeg starter på det sidste modul i min uddannelse som sygeplejerske. Nemlig modul 14 hvor min bachelor skal skrives, afleveres og til sidst forsvares engang i januar.
  • Jeg starter min 6. stand i Kirppu. Det er et genialt koncept, og hvis ikke du allerede har hørt om det, så læs om loppemarkedet her.
  • Det er min tur til at have madklub til spisning. Vi er otte veninder, der spiser aftensmad sammen den tredje onsdag i hver måned, og så skiftes vi til at holde det. Det er så smart, for på den måde samles vi alle sammen mindst en gang om måneden, hvilket i forvejen kan være ret svært i vores travle hverdag.
  • Jeg vil færdiglæse Esben Kjærs bog om hans syv-årige søn der tabte kampen mod kræften, og hvordan Esben lever videre med sorgen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links jeg ♡ #1