Min oktober

Vegansk, bæredygtig mundpleje

Processed with VSCO with f2 preset

Min tandbørste er fremstillet af certificeret bambus, mens børstehovedet er lavet af en kombination af nylon og kul, og er fri for bisphenol-A, der mistænkes for at være hormonforstyrrende. Den er altså fremstillet af selvnedbrydelige materialer, og allerede efter 1,5 år vil den være 100% biologisk nedbrudt.

Det er altså en tandbørste man kan købe med god samvittighed. Jeg har købt min HydroPhil-tandbørste hos Beauty-Supply.

Tandbørsten er tilmed flot at have stående på badeværelset med sit enkle udseende. De kan købes med forskellige farver, så hele familien kan have en HydroPhil tandbørste, uden at blive i tvivl om, om man nu bruger den rigtige.

IMG_7894

Jeg har ikke sat mig helt ind i fluor-dilemmaet, men jeg ved, at mange er uenige når emnet bringes på banen. Jeg kan altså derfor ikke fortælle, hvad jeg mener, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til tandpasta.

Lige nu bruger jeg selv en flour-fri tandpasta. Jeg skifter i øjeblikket lidt mellem en tandpasta fra Urtekram og denne blackwood tandpasta fra SPLAT.
Jeg er ikke synderligt begejstret for Urtekrams tandpasta. Jeg kan bedst lide at min tandpasta skummer, og det gør denne her altså ikke rigtigt. Til gengæld er jeg helt vild med tandpastaen fra SPLAT. Den både skummer og smager fuldstændig som en almindelig tandpasta.
Lad dig ikke skræmme af den sorte farve. Tandpastaen skummer op i en grålig farve, og bliver hvid når man har børstet tænderne færdigt. Smart, ikke?

IMG_7895

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oktober