Vegansk wrap med grøntsagsfyld

3 opskrifter til to-do listen #4

P9060027-e1441721991558
Billede venligt lånt af Gardum.

Jeg har erhvervet mig min aller første butternut squash, uden egentlig at vide, hvad jeg skal bruge den til. Men den lå der i grøntsagsafdelingen og kiggede på mig, og så røg den altså i kurven. Jeg tænker, at det er oplagt, at den laves til en suppe, nu hvor det er blevet efterår. F. eks. denne spicy græskersuppe.

IMG_7882
Billede venligt lånt af Månebarnet.

Jeg er vild med småkager, og har endnu ikke forsøgt mig med en vegansk udgave. Disse specier, som de kaldes, indeholder kun få ingredienser. Jeg forestiller mig, at man kan tilføje f.eks. revet økologisk citronskal eller chokoladestykker til dejen. Måske endda lave hindbærsnitter med dem? Opskriften kan du se hos Luna lige her.

13664537_10210182558589121_2114083098_n_zpslfuqjazo
Billede venligt lånt af Beetroot Bakery.

Jeg er vild med (næsten) alle former for deller. Selvfølgelig ikke deller på min mave, men de spiselige, plantebaserede deller. Der er et hav af muligheder for forskellige deller, når man spiser en plantebaseret kost. F.eks. disse quinoa-deller. I Katharinas opskrift tilføjer hun æg, men jeg vil nok undlade æggene, eller erstatte dem med f.eks. hørfrø slim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk wrap med grøntsagsfyld