Links jeg ♡ #2

3 opskrifter til to-do listen #5

skaermbillede-2016-10-06-10-04-17
Billede venligt lånt af Vanløse Blues.

Maria fra Vanløse Blues har kreeret denne farverige og eventylige ret. Indisk aloo gobi. Den ret vil jeg lave en dag, hvor vejret er gråt og kedeligt, og der er brug for fest og farver til aftensmaden.

cremefyldte-portobellosvampe-01-800x400-web
Billede venligt lånt af Veganer.nu

Svampe er fantastiske, og noget af min yndlingsspise. Det er sjovt, for dengang jeg var lille, kunne jeg ikke fordrage svampe. Det var først da jeg blev omkring  de 16 år, at jeg stoppede med at lave grimasser, når der blev serveret svampe. De her fyldte portobellosvampe er endnu en lækker måde at tilberede dem på.

img_20160318_115505
Billede venligt lånt af Madgudinden.

Jeg er på jagt efter en god opskrift på på en plantebaseret mayonnaise. Jeg vil helt klart starte med at prøve en opskrift baseret på aquafaba. F.eks. denne opskrift. Aquafaba er vandet fra kikærter, og det har den helt fantastiske egenskab, at det kan erstatte æg i madlavningen. Jeg har før lavet smør på aquafaba med stor succes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links jeg ♡ #2