Den bedste veganske chokoladekage

Bag mine køkkenlåger #2

img_7989

GRYN OG FLAGER:

  • Havregryn
  • Rugflager
  • Boghvedeflager
  • Hirseflager

Jeg elsker grød til min morgenmad.
Varm hirsegrød smager dejligt! Eller havregrød med kanel og æbletern. Mums, det fik jeg til morgen.

Boghvedeflager laver jeg sommetider kold grød af, ved at blande dem med plantemælk og lade stå i køleskab natten over. Genial to-go morgenmad. 

img_7987

DET SØDE KØKKEN:

  • Kakaofibre
  • Kakaopulver
  • Rørsukker
  • Vaniliekorn
  • Bagepulver
  • Chokolade
  • Agavesirup
  • Kanel

Det er altid godt at have lidt på lager til den søde tand. Rismælks-chokoladen er jeg vild med. Både til at spise rent, men den er også genial til at hakke og tilføje i nicecreams.
Jeg bruger altid økologisk rørsukker til min sunde sodavand. Altså vandkefir.

Kakaofibrene fra Natuzone kan trylle en simpel banan is om til den lækreste chokoladeis.
I stedet for honning bruger jeg agavesirup. Dels fordi agavesirup har et lavt glykæmisk indeks, og derved ikke påvirker blodsukkeret så meget, men også da agavesirup er vegansk. 

Processed with VSCO with f2 preset

NØDDER:

  • Cashewnødder
  • Mandler
  • Hasselnødder
  • Ikke med på billedet: Valnødder

Jeg går nuts i nødder! Cashewnødder tryller jeg til den lækreste, cremede dressing eller hakker dem og tilføjer i vietnamesiske forårsruller. Jeg har også et projekt cashewsmør hængende over hovedet.  Mandler blender jeg f.eks. til smør eller rister på panden med lakridspulver til snacks. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste veganske chokoladekage