Den bedste veganske chokoladekage

3 opskrifter til to-do listen #6

burger_1024966y
Billede venligt lånt fra Politikken

Jeg skal have en masse veninder til mad i morgen, og planen er, at vi skal have burgere. Tænker at jeg vil bruge Mia Sommers opskrift på burgerbøffer. Opskriften kan også findes i Mias nye bog Vegansk velvære.

sauce-med-champignon-600x395
Billede venligt lånt af Veganermor

Jeg elsker champignon i alle afskygninger, og her er en opskrift på en sovs, som jeg forestiller mig vil falde i god jord hjemme hos mig. Hvis den er god, kunne det måske blive den sovs, jeg skal lave til mig selv juleaften?

et_skridt_ad_gangen_vegansk_sojafri_mayonnaise
Billede venligt lånt af Et skridt ad gangen 

Jeg er på jagt efter en god opskrift på vegansk mayonnaise. I sidste uge forsøgte jeg mig med en opskrift med soyamælk og raspolie, men den blev altså ikke god. Oliesmagen trængte alt for meget igennem. Øv!
Jeg vil prøve Anneli’s version af vegansk mayonnaise, som er sojafri og baseret på butterbeans.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste veganske chokoladekage