Snasket kanelsneglekage

Spicy linsedeller til madpakken

Processed with VSCO with f2 preset

Ahh, jeg har fået fyraften efter to dages arbejde, og kan derfor holde weekend lige indtil det imorgen er mandag.
Jeg stegte en omgang linsedeller i fredags, så jeg har haft frokost til mit weekendsarbejde. De har en ret lækker konsistens, og jeg forestiller mig, at de vil være gode til en opskrift på veganske nuggets. Det må jeg eksperimentere lidt med en dag!

I går sendte jeg min første jobansøgning afsted mod sygehuset i Roskilde. Vildt spændende og meget mærkeligt at søge et “rigtigt voksen job”, men det skal jeg jo, nu jeg snart er en “rigtig voksen sygeplejerske”. Nu er jeg bare spændt på, om jeg hører fra dem.

Processed with VSCO with f2 preset

Opskrift på spicy linsedeller:
2,5 dl. ukogte røde linser
1 løg
1 fed hvidløg
1 dl. finvalsede havregryn
1 dl. hvedemel
1 dl. vand
2 tsk salt
Peber
Chilipulver i ønsket mængde

Fremgangsmåde:
1. Kog linserne til de er udkogte.
2. Hæld linserne i en si og  lad dem dryppe af for overskydende kogevand.
3. Hæld linserne i en skål og bland dem med vandet.
4. Tilsæt fintsnittet løg og et presset hvidløg.
5. Rør havregryn og mel i.
6. Tilsæt krydderierne. Chili kan sagtens udelukkes eller udskiftes med en anden krydderi.
7. Steg på en pande i kokosolie.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snasket kanelsneglekage