Varm havregrød med vegansk saltkaramel

Min december

Processed with VSCO with h4 preset

Jeg er en dag for sent ude med mit december-indlæg. I går stod der 1. december på kalenderen. Der er dermed taget hul på årets sidste måned, og julen er for alvor skudt i gang. Jeg er ikke typen der pynter vildt meget op til jul. Men min mor har klaret det lidt for mig, for ingen jul uden mistelten og en pakkekalender.

Min december:

  • I aften skal jeg til julefrokost med mit arbejde, og på søndag har jeg min aller sidste vagt. Det er lidt mærkeligt og vemodigt, men jeg skal videre ud og arbejde som sygeplejerske.
  • Udover aftenens julefrokost skal jeg også holde den årlige julefrokost med mine bedste veninder. Det glæder jeg mig vildt meget til. Vi formår altid at få den vildeste fest ud af enhver begivenhed.
  • Jeg kan selvfølgelig ikke komme uden om juleaften på denne liste. Det er min første jul uden kød (udover det år jeg var pescetar). Jeg spekulerer meget over, hvad jeg skal medbringe af mad til mig selv. Har I nogle forslag?
  • Nytår kan jeg heller ikke komme uden om. Det skal jeg fejre med et brag af en fest på Frederiksberg.
  • Resten af december måned står bare i bachelor-skrivningens tegn, da jeg skal aflevere d. 5 januar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm havregrød med vegansk saltkaramel