Min første plantebaserede jul

Bare rolig…

Processed with VSCO with g3 presetJeg er her stadig. Jeg har bare stadigvæk hovedet begravet i bøger og bachelorskrivning. Den tager godt nok meget på mit overskud. Om tre dage skal jeg aflevere, så det er heldigvis snart overstået.

Nu står der 2017 på kalenderen. Det betyder ikke bare, at jeg er gået ind i et nyt år. Nej, jeg er også gået ind mit livs sidste måned som studerende. Tænk engang at det lange kapitel med den studerende Katrine snart er ved vejs ende. Nu venter der et nyt kapitel med nye udfordringer og en helt anden hverdag.

Egentlig er jeg ikke meget for nytårsfortsæt. Alligevel har jeg lidt småting, jeg har tænkt over, at jeg vil gøre anderledes i det nye år. Jeg vil f.eks:
• Dyrke mere yoga
• Handle mindre ind og dermed blive bedre til at bruge af det jeg allerede har
• Være bedre til at prioritere min nattesøvn
• Læse alle de bøger, jeg har gemt til efter min bachelor
• Bruge mere tid på min blog

Har I nogle ting, I vil gøre anderledes i det nye år?

GODT NYTÅR!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første plantebaserede jul