Glimt fra min uge // uge 5

Jeg fylder år

1

På lørdag kommer en masse af mine bedste veninder og fejrer, at jeg bliver et år ældre. Jeg fylder nemlig 25 år, og nu er jeg endnu tættere på de 30 end nogensinde. Hvor lyder det bare voksent.

Det var meget lettere at skrive en ønskeseddel dengang jeg var lille. Der kunne jeg bare åbne et legetøjsmagasin, og sætte kryds ved alle de ting jeg godt kunne tænke mig. Nu er det en anden sag. Jeg synes ikke altid, at det er nemt at finde ønsker. Jeg er vidst lidt for god til selv at købe de ting, jeg synes, jeg lige står og mangler, men nu har jeg altså lagt hovedet i blød og fundet noget ønsker frem.

1. Bogen Big Magic skrevet af Elizabeth Gilbert har jeg hørt så meget godt om. F.eks. her hos Mia Gardum. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at Big Magic skal have en plads på min bogreol.

2. Fin blonde-bh fra h&m.

3. Min kaffekværn er desværre gået i stykker, så jeg ønsker mig en ny. Denne fra Stelton har et virkelig flot design og må gerne flytte ind på mit køkkenbord.

4. Lige siden jeg i 2014 flyttede ind i min lejlighed, har jeg haft to fine knager fra Maria Black i min entré. De er bare ikke særlig optimale ift. alle de gæster, jeg altid har på besøg. Jeg har længe været på udkig efter nye knager, og den anden dag faldt jeg over disse knager i Stillebens nye butik. Designeren bag er Emil Hjorth-Rohde.

5. Jeg læste om The Ordinary her hos Pudderdåserne, og fandt hurtigt 3-4 produkter jeg godt kunne tænke mig at prøve. F.eks. denne hybenkerneolie.

6. Jeg har en lille keramiker gemt inden i mig og bliver hurtigt forelsket i flotte krus, skåle, vaser og fade. Studio Arhojs Sip cups drømmer jeg om at drikke min eftermiddagskaffe af.

7. Jeg ønsker mig denne specielle hovedpude fra Safe my face.

8. Når jeg dyrker yoga har mine hænder og fødder tendes til at glide på yogamåtten. Derfor ønsker jeg mig et skridsikkert yogahåndklæde, der kan lægges ovenpå måtten, når jeg dyrker yoga.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra min uge // uge 5