LINKS JEG ♡ #7

Favoritter på min badeværelses- hylde // Part 2

dba45442-bd3c-47f5-8558-62cb37c10e08∴KROP∴

Mange kender nok vidundercremen fra Embryolisse, som findes i toilettasken hos de fleste makeup-artister og modeller. Den berømte creme findes også i en mindre koncentreret udgave, og dét er altså min yndlings creme, som jeg bruger til hele kroppen. Jeg er god til at få smurt hele kroppen ind ofte, og jeg har efterhånden også tømt et par flasker af min yndlings creme.

Processed with VSCO with hb1 preset∴BRYN OG VIPPER∴

Anette fra Beauty space gjorde mig opmærksom på denne naturlige form for vippe- og bryn serum, nemlig castor oil. Jeg købte straks en flaske, og har siden i sommers smurt olien på mine bryn og vipper inden sengetid, og jeg kan altså se en forskel!
Tippet er hermed givet videre.

Processed with VSCO with hb1 preset
8dc89390-32a1-48b7-a63b-774566d72b25∴HÅRVASK∴

Mit all-time yndlings brand når det kommer til hårprodukter er det svenske mærke Maria Nila. Produkterne er pakket i den fineste pastelfarvede emballage, de er uden parabener og sulfater og så er de 100% veganske.
Jeg kan godt lide store dunke med pumpefunktion, men produkterne kan naturligvis også købes i almindelig størrelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS JEG ♡ #7