I got it!

Lav dine egne syltede rødløg

c7f7c29f-1660-4640-bc30-b1513652e7be Jeg elsker at toppe min mad med syltede rødløg. Lige fra en lækker salat til en god, snasket burger. De får den fineste lyserøde farve og en lækker syrlighed, der pifter maden op.
I et rent, lufttæt glas holder de et par uger i køleskabet, hvis ikke de altså når at blive spist inden. Men så er det jo bare at lave en ny portion, for syltede rødløg er altså noget nær det nemmeste at lave.

90af5a6f-f428-47be-8b7c-37c65815bfd2

Opskrift på syltede rødløg:
1,5 dl æblecidereddike
1,5 dl vand
1,5 dl sukker
2 tsk salt
15 peberkorn
2-3 rødløg

Fremgangsmåde:
1. Bring vand og æblecidereddike i kog.
2. Tilsæt sukker, salt og peber og lad sukkeret blive opløst.
3. Skær rødløg i tynde skiver. Evt. på et mandolinjern.
4. Find en glasbeholder der kan lukkes tæt til, og sørg for at det helt rent ved at skolde det.
5. Fyld glasset op med rødløgsskiverne.
6. Hæld eddikeblandingen ned i glasset.
7.Sæt glasset på køl.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I got it!