Lav dine egne syltede rødløg

Cremet vegansk karrydressing

cee90df4-9aff-438f-a395-5a68e39fafcb

Hvis man som jeg elsker dressing til f.eks. salater, så er det værd at læse med nu. Jeg kender nemlig til en genial ingrediens, der kan trylles om til den lækreste, cremede dressing helt uden mælkeprodukter og olie. Det er nemlig cashewnødder!

Den anden dag lavede jeg en karrydressing, men man kan i princippet lave alverdens smagsversioner. Med en god blender, en håndfuld cashewnødder og forskellige krydderier er det måske verdens nemmeste opgave, og så er det vel bare at gå i gang.

825b2660-5331-41f1-8b7c-a08ce5147632

Opskrift på vegansk karrydressing:
1,5 dl cashewnødder (iblødsatte natten over)
1 dl vand
1/3 tsk hvidløgspulver (eller frisk hvidløg)
2 tsk karry
1 tsk salt
Peber

Fremgangsmåde:
1. Cashewnødderne skal sættes nogle timer. Evt over natten. Derefter hældes vandet fra.
2. Cashewnødderne hældes i en blender sammen med det friske vand. Det hele blendes til en cremet masse. Der kan tilsættes mere vand, hvis en tyndere konsistens ønskes.
3. Krydderier tilsættes, blendes med og der smages til.
4. Hæld dressingen i en ren beholder og opbevar på køl.
Velbekomme!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav dine egne syltede rødløg