Cremet vegansk karrydressing

Om stilhed og en ny start

tempimageforsave

Det er godt fire måneder siden, at jeg sidst har givet lyd fra mig her på bloggen. Jeg har heller ikke ligefrem været den mest aktive bruger på min instagram-konto.

Stilheden skyldes i bund og grund, at jeg startede på mit nye fuldtidsjob i april som nyuddannet sygeplejerske. Man skal ikke kimse af, hvor meget energi sådan et nyt job kræver fra en. Alle de nye indtryk, mennesker, procedurer og det ansvar jeg lige pludselig stod med, drænede mig fuldstændig for energi, på en måde jeg aldrig har oplevet før. De første to måneder lavede jeg (næsten) ikke andet end at sove, arbejde og spise. Ren overlevelsesstrategi.
Nu efter fire måneder kan jeg mærke, at mit overskud så småt kommer tilbage, og jeg føler, at jeg er kommet godt ind i min nye rolle som sygeplejerske. Der er selvfølgelig stadig ting jeg ikke har lært eller ved, men det kommer med tiden, og jeg er heldig at have søde kollegaer, der passer godt på mig.

Jeg vil så småt begynde at blogge igen. Nok ikke lige så meget som førhen men jeg er her, og jeg håber, at I stadig følger med på den anden side af skærmen.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet vegansk karrydressing