Oldschool popcorn - uden brug af mikroovn

Fra 17 til 18

5e7245fd-a1ac-45b6-a160-92aa983a88b2

For mig har 2017 været året, hvor jeg for alvor gik ind i de voksnes rækker.  I januar blev jeg færdiguddannet sygeplejerske og startede efter et par måneder i en 37-timers stilling på medicinsk afdeling. Det er mit første rigtige “voksenjob”. Det har været et ekstremt hårdt men også meget lærerigt år. Jeg husker tydeligt hvordan det var at komme på arbejde i den første tid. Jeg var helt ny i sygeplejefaget, og følte ikke at jeg vidste noget om noget. Heldigvis er jeg omgivet af en god ledelse og nogle meget søde kollegaer.

Nu har jeg arbejdet på afdelingen i otte måneder og er kommet rigtig godt ind i faget og i arbejdsrutinen. Jeg voksede lige et par centimeter, da min afdelingssygeplejerske i efteråret udpegede mig til at være afdelingens superbruger for den nye Sundhedsplatform, og igen et par centimeter da jeg nu skal være mentor for en helt nyuddannet sygeplejerske her på afdelingen. Så selvom faget er knald hårdt, og især på en akut medicinsk afdeling, så går det hele gudskelov godt.

I foråret færdiggjorde jeg mit kørekort og købte kort tid efter min helt egen fine bil, som kan fragte mig til og fra arbejde. Jeg havde egentlig aldrig troet, at jeg skulle have hverken kørekort eller bil, men afstanden mellem arbejde og hjem ville, at det skulle ske. Det er jeg ret glad for nu. Det er virkelig en frihed at have en bil.

4d9c3039-17af-4739-816b-666651853d5c

I 2017 har jeg formået at være på hele fire wellnessophold i Sverige. Jeg fik et ophold til Ystad Saltsjöbad i fødselsdagsgave af min søde veninde Laura. Vi blev så vilde med stedet, at vi allerede inden turen hjem havde bestilt et nyt ophold med et ekstra par veninder. Senere på året tog jeg en tur på Hotel Mossbylund med min mor og lige inden juleaften en tur på Falkenberg Stranbad med min kæreste.

Jeg håber at 2018 byder på flere ophold i de svenske badehoteller, for det er SÅ skønt at få koblet af i dé omgivelser, og jeg kan kun anbefale det til alle andre!

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg gør mig som sådan ikke i nytårsfortsæt, men jeg har alligevel tænkt over nogle ting, jeg vil forsøge at indføre eller gøre bedre i det nye år:

  • Begynde at lave madplaner
  • Spise mere rent plantebaseret
  • Den klassiske: Besøge mit træningscenter noget oftere
  • Få en god rutine med yoga på stuegulvet
  • Få brugt min gua sha og faceroller noget oftere
  • Vælge te oftere frem for kaffe
  • Få blogget lidt mere, for det har godt nok haltet noget, siden jeg startede på arbejde

 

Har du nogle ting, du gerne vil ændre i 2018?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldschool popcorn - uden brug af mikroovn