Ønsker til min fødselsdag

Jeg vil blive bedre til at…

14dc34df-f454-490d-9d45-80fe6b10417c
Planlægge mine blogindlæg
Jeg har så meget dårlig samvittighed over for min blog, for jeg føler, at jeg forsømmer den ret meget. Det er ikke altid let at finde tid til bloggen ved siden af et fuldtidsjob, men jeg tænker, at det vil hjælpe en del, at planlægge fremtidige indlæg.

Købe tøj til mig selv
Det kan lyde helt fjollet, at jeg vil blive bedre til at købe tøj. Det burde være omvendt. Men jeg er faktisk utrolig dårlig til at købe tøj til mig selv, for jeg synes tit, at tøjet jeg prøver, bare ikke er pænt til mig.

Give slip på kontrollen
Min kæreste og jeg er flyttet sammen, og jeg kan mærke på flere områder, at jeg har svært ved, at nogle ting bliver gjort på en anden måde, end jeg plejer. Det kan være helt fjollede ting, som den måde ting bliver sat i opvaskemaskinen på, eller hvor ting bliver lagt.

Drikke mindst to liter vand dagligt
Det tror jeg nemlig er et punkt, jeg slet ikke lever op til lige nu. Det må jeg have lavet om på.

Lære mit kameras funktioner bedre at kende
Trods jeg har haft mit kamera i 6-7 år, så har jeg alligevel ikke sat mig helt ind i alt, hvad det kan.

Forberede aftenmåltiderne for den kommende uge
Og på den måde spare lidt tid i hverdagene. Det er ikke altid nemt at finde på aftensmad efter en lang arbejdsdag og på tom mave.

At koble af med en god bog
Jeg elsker at læse bøger, som man bliver helt slugt af og slet ikke kan stoppe med at læse, når først man er gået i gang. Jeg er lige startet på Hella Joofs Båven om Gud som lydbog. Når den er færdig, tror jeg, at jeg skal finde mig en rigtig god bog, jeg kan hygge mig med. Nogle forslag?

2 kommentarer

 • Åh nr. 3 kan jeg SÅ godt genkende! Sådan havde jeg det også i starten da min kæreste og jeg flyttede sammen. Kan dog sige man vænner sig til de fleste småting med tiden, hihi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • withlovefromK

   Ja, det bliver man jo nødt til at vænne sig til 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til min fødselsdag