Links jeg ♡ #9

Nem vegansk chokoladeis – kun to ingredienser

2ea2df00-9a94-4f95-ba35-da67bca22b0c

Jeg har altid frosne bananer i min fryser, så jeg til enhver tid kan lave en lækker is. Inden bananerne kommer i fryseren, har de ligget på mit køkkenbord, indtil de er helt modne og med masser af brune pletter på. Det er nemlig de aller bedste bananer til is.
Bananis kan varieres i det uendelige. Jeg har f.eks. tidligere lavet bananis med jordbær og silketofupeanutbutter og chokolade, havtorn og mango og en helt grøn én.
Om morgenen er jeg rigtig glad for bananis med en frisk smag fra hindbær eller jordbær, mens jeg om aftenen hælder mere til at tilføje chokolade og peanutbutter i isen.

0a63cbb6-4c6b-46ea-b200-62f2518545c6

Opskrift på bananis:
2 frosne bananer
1 spsk kakaopulver – jeg bruger Raw kakao som jeg køber i løsvægt hos Løs market
valgfrit: mørk chokolade – jeg bruger chokoladeknapper som jeg køber i løsvægt hos Løs market

Fremgangsmåde:
1. Knæk eller skær bananerne i mindre stykker og kom dem i en blender. Blend til det får konsistens som en lækker cremet is.
Tag gerne de frosne bananer ud af fryseren 5 minutter inden du skal buge dem. Det gør det lidt lettere for blenderen at arbejde med.
2. Tilsæt 1 spiskeske kakaopulver og blend med.
3. Rør evt. lidt chokoladeknapper eller hakket mørk chokolade i isen, men den smager også lækkert uden!
4. Nyd isen med det samme – inden den er nået at smelte lidt som på mine billeder.

c4db8468-9324-4a77-a5d3-eae8cf0ff202

1 kommentar

  • Hej – Sikke en fin blog! Vi deler interessen for bæredygtighed og miljøbevidsthed, så dejligt med inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links jeg ♡ #9