Repost af den mest brugte opskrift på min blog - vegansk chokoladekage

Vi flytter

 

Nedtællingen har længe været igang, og nu er der ikke mere end 22 dage tilbage, inden vi rykker ind i vores nye lejlighed på Sluseholmen. Vi glæder os helt vildt til at flytte til København og med vandet lige ude foran døren.

Jeg planlægger på livet løs hvordan vores nye hjem skal indrettes. Vi har allerede købt det smukke runde egetræ spisebord fra Sofakompagniet hjem og den store hvide reol, som skal stå i køkkenet og fyldes med kogebøger, flotte skåle og grønne planter.
Den smukke papirlampe er jeg blevet så forelsket i, efter jeg så den i Nybyggernes gule vinderhus. Måske er det den lampe, der skal hænge over vores spisebord? Vi overvejer også meget at skifte vores gamle Vera sofa ud med en ny, mørkere sofa fra Sofakompagniet. Måske sort eller mørkeblå velour. Vi har været et smut i deres showroom i Ringsted for at se på de mange smukke sofaer og det er ikke let at vælge!

 

Logan egetræs spisebord fra Sofakompagniet 2199 kr – Astha 3-personers sofa fra Sofakompagniet 5999 kr –Fjälkinge reol fra IKEA 999 kr – Citrus plante fra IKEA 179 kr – Unica skål fra Kähler x Studio Arhøj 499 kr – Formakami pendant JH4 fra &Tradition 1295 kr – Rima gulvtæppe fra CRÉTON MAISON 599 kr – Sunkissed poster 30×40 cm fra Paper Collective 229 kr – Balance lysestage fra Ferm Living 249 kr – HAY foldekasse 79 kr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost af den mest brugte opskrift på min blog - vegansk chokoladekage